Iskarit Ja Alustat

Huollamme ja myymme iskunvaimentimet moottoripyöriin, kelkkoihin ja mönkkäreihin. 

Iskunvaimennus on tärkein osa moottoripyörän ja -kelkan ajo-ominaisuuksissa. Tapauskohtaisesti oikein mitoitettu ja tarkasti säädetty iskunvaimennus on merkittävässä roolissa niin kilparadoilla kuin niiden ulkopuolella. Suurimmat erot samantasoisten kuljettajien ja pyörien välillä muodostavat pyörän ajo-ominaisuudet. Tärkeintä on erilaisten kuljettajan ajotapojen ja tottumusten, sekä kuljettajan ominaisuuksien mukaisesti säädetty iskunvaimennus. Juuri tämä kuljettajien yksilöllisyys luo haasteen iskunvaimentimien huollolle, jonka vain ammattilainen pystyy ratkaisemaan. 

Tärkeässä asemassa iskunvaimentimien huollossa ja säädössä on käytettävien osien laatu ja asentajan vankka ammattitaito. Laadun takaa vuosien kehitystyö ja yhteistyö huippukuljettajien ja -tiimien kanssa. Ammattitaidon puolestaan takaa  jatkuva taitotason päivittäminen eri iskarivalmistajien koulutuksissa.

Olemme maahantuojan valtuuttama huoltopiste kaikille BITUBO-tuotteille.

Muita edustamiamme merkkejä ovat mm. Öhlins, Showa, WP ja KYB. Näillä valmistajilla on markkinoiden parhaat tuotteet ja vuosikymmenien kokemus iskunvaimennuksesta. Siksi luotamme näihin tuotteisiin!